Ένα Post την εβδομάδα επιλεγμένο από την Βιβλιοθήκη του ΚΕΜΕΛ #20

 Web Analytics: Πολύτιμο βοήθημα στην ανάπτυξη της εταιρίας

(Απευθύνεται σε νεοφυείς και λειτουργούσες επιχειρήσεις)

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα σε οποιαδήποτε εκστρατεία on-line μάρκετινγκ είναι η μέτρηση των αποτελεσμάτων. Η χρήση του web analytics  σας βοηθά  να μετρήσετε τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων σας  και την αποτελεσματικότητα του ιστοτόπου σας..

Το ΚΕΜΕΛ φιλοξενεί στην on line Βιβλιοθήκη του πολλά άρθρα, παρουσιάσεις και video που αφορούν την επιχειρηματικότητα, τους νέους επιχειρηματίες και τις μικρές επιχειρήσεις. Κάθε Παρασκευή σε αυτήν εδώ την θέση θα βρίσκετε ένα επιλεγμένο Post, με σύντομο περιεχόμενο αλλά εξαιρετικά χρήσιμο και ενδιαφέρον.

Την άλλη εβδομάδα θα παρουσιάσουμε το θέμα «Πώς να δημιουργήσετε ιστότοπο με ελκυστικό  περιεχόμενο;». Τι αποτελεί το «τέλειο» περιεχόμενο ενός ιστοτόπου;  Η απάντηση: Κάτι που προκαλεί μια αντίδραση - είτε είναι χαρά, έκπληξη ή θυμός. Αλλά η πρόκληση συναισθημάτων δεν είναι το μοναδικό συστατικό που χρειάζεστε για να καταστήσετε το περιεχόμενο του ιστοτόπου σας εργαλείο μάρκετινγκ.

Ενημερωθείτε για τα νέα του ΚΕΜΕΛ όπως Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Networking κ.α., κάνοντας εγγραφή στο Newsletter εδώ:
Όροι Χρήσης