Ενδιαφέρομαι να γίνω μέλος του ΚΕΜΕΛ

Αγαπητέ φίλε /φίλη, Αν το ενδιαφέρον σας για εθελοντική ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία είναι έντονο,

Αν το Όραμα, οι Αρχές και η Αποστολή του ΚΕΜΕΛ συμφωνούν με τις αρχές και επιδιώξεις σας,

Αν επίσης μπορείτε να διαθέσετε εύλογο χρόνο για την επίτευξη των στόχων του ΚΕΜΕΛ επιδεικνύοντας το απαραίτητο ομαδικό πνεύμα, τότε πιθανόν να είστε από τους ανθρώπους που το ΚΕΜΕΛ επιζητά τη συνεργασία τους είτε ως τακτικό, είτε ως επικουρικό, είτε ως επίτιμο μέλος του.

Η ανιδιοτελής δέσμευσή σας για εθελοντική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελούν σημαντικές προϋποθέσεις για την ένταξή σας στο δυναμικό του ΚΕΜΕΛ.

Κεντρικός στόχος του ΚΕΜΕΛ είναι η προαγωγή της νεανικής επιχειρηματικότητας και η παροχή συμβουλευτικής βοήθειας σε νέους και εκκολαπτόμενους επιχειρηματίες.

Για να μπορέσει να γίνει «τακτικό» μέλος του ΚΕΜΕΛ ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να πληροί ορισμένες προϋποθέσεις μεταξύ των οποίων να έχει διατελέσει για διάστημα τουλάχιστον είκοσι (20) ετών ως ανώτερο στέλεχος και τουλάχιστον για δέκα (10) έτη, Διευθύνων Σύμβουλος, Γενικός Διευθυντής ή Στέλεχος πρώτης γραμμής σε μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Αλλά ακόμη και στην περίπτωση που ο υποψήφιος δεν έχει τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα προϋπηρεσίας για να γίνει «τακτικό» μέλος, μπορεί να ενταχτεί στο ΚΕΜΕΛ ως «επικουρικό» μέλος, αρκεί να έχει επαρκή εμπειρία ως στέλεχος σε επιχειρήσεις και να διαθέτει δεξιότητες και τεχνογνωσία απαραίτητες σε νέους επιχειρηματίες αποδέκτες των υπηρεσιών του ΚΕΜΕΛ. Εφόσον το επικουρικό μέλος συμπληρώσει το απαιτούμενο χρονικό διάστημα ως ανώτατο στέλεχος επιχειρήσεων προάγεται σε τακτικό μέλος με απόφαση του ΔΣ.

Επίσης στην προσπάθεια του ΚΕΜΕΛ μπορούν να συμβάλλουν με την πολύτιμη προσφορά τους, ως «επίτιμα» μέλη, ενδιαφερόμενοι από τον Ακαδημαϊκό χώρο ή Επιχειρηματίες που ενστερνίζονται τις αρχές, τις αξίες και τους στόχους του ΚΕΜΕΛ.

Τα επικουρικά και επίτιμα μέλη δεν έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Αν ανήκετε σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες και επιθυμείτε να γίνετε μέλος του ΚΕΜΕΛ, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ενημερωθείτε για τα νέα του ΚΕΜΕΛ όπως Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Networking κ.α., κάνοντας εγγραφή στο Newsletter εδώ:
Όροι Χρήσης