Ένα Post την εβδομάδα επιλεγμένο από την Βιβλιοθήκη του ΚΕΜΕΛ #15

«Η νέα αρχιτεκτονική των αγορών και η δύναμη του πλήθους»

(Απευθύνεται σε όσους «επιχειρούν»)

Η ανατοποθέτηση της αγοράς στο επίκεντρο της οικονομικής και επενδυτικής ζωής θα προσφέρει περισσότερες λύσεις και επιλογές, οδηγώντας στην ανάκαμψη της οικονομίας για όλους. Οι διαθέσιμοι πόροι, η αναζήτηση της «γνώσης» και η άμεση δημοκρατία των επενδύσεων.

Διαβάστε το άρθρο του μέλους του ΚΕΜΕΛ Π. Λάμπρου και θα ανακαλύψετε μια εναλλακτική οπτική.

Το ΚΕΜΕΛ φιλοξενεί στην on line Βιβλιοθήκη του πολλά άρθρα, παρουσιάσεις και video που αφορούν την επιχειρηματικότητα, τους νέους επιχειρηματίες και τις μικρές επιχειρήσεις. Κάθε Παρασκευή σε αυτήν εδώ την θέση θα βρίσκετε ένα επιλεγμένο Post, με σύντομο περιεχόμενο αλλά εξαιρετικά χρήσιμο και ενδιαφέρον.

Την άλλη εβδομάδα θα παρουσιάσουμε το «Τα ΝΑΙ και ΌΧΙ στην Διοίκηση Επιχειρήσεων». Για να μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα χαρούμενο και δημιουργικό περιβάλλον μέσα στην επιχείρηση σας θα πρέπει να διοικείτε σωστά. Εντοπίσαμε μερικά από τα πιο συνήθη λάθη που κάνουν οι διοικούντες και παραθέτουμε μερικές συμβουλές για την αποφυγή τους.

Ενημερωθείτε για τα νέα του ΚΕΜΕΛ όπως Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Networking κ.α., κάνοντας εγγραφή στο Newsletter εδώ:
Όροι Χρήσης