Θέλω βοήθεια, μέντορα από το ΚΕΜΕΛ

Διαβάζοντας τα σχετικά με την Αποστολή, το Έργο και το Όραμα του ΚΕΜΕΛ θα διαπιστώσατε ότι στον κεντρικό πυρήνα των ενδιαφερόντων μας βρίσκεται η επιχειρηματικότητα και ιδιαίτερα η επιχειρηματικότητα των νέων. Αυτό το ενδιαφέρον σε συνδυασμό με τον εθελοντικό χαρακτήρα του ΚΕΜΕΛ οδηγεί τα μέλη μας στο να παρέχουν την βοήθεια και τις συμβουλές τους προς νέους επιχειρηματίες εντελώς δωρεάν. Ακόμη μέσα στις προσφερόμενες αφιλοκερδώς υπηρεσίες του ΚΕΜΕΛ είναι η δυνατότητα κάποιο από τα μέλη του να αναλάβει το ρόλο του «μέντορα» ενός νέου για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα. Εδώ μπορείτε να δείτε τα μέλη του ΚΕΜΕΛ καθώς και σύντομα σημειώματα για τις εμπειρίες και την τεχνογνωσία που διαθέτουν.

Καλό είναι να γνωρίζετε και τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του ΚΕΜΕΛ.

Εάν λοιπόν είστε νέος επιχειρηματίας και αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την έναρξη ή και τη λειτουργία της επιχείρησής σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΚΕΜΕΛ με τη βεβαιότητα ότι τα μέλη του έχουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να σας βοηθήσουν και μάλιστα αφιλοκερδώς. Στείλτε μας τα στοιχεία σας και συνοπτική περιγραφή του είδους των προβλημάτων που σας απασχολούν (π.χ. εμπορικά, χρηματοοικονομικά, οργανωτικά, φορολογικά, εργασιακά κλπ). Ένα μέλος του ΚΕΜΕΛ με την κατάλληλη εμπειρία θα έλθει σύντομα σε επαφή μαζί σας. Για να στείλετε το μήνυμά σας χρησιμοποιείστε την φόρμα αιτήματος βοήθειας.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να συναντηθείτε με το ΚΕΜΕΛ, ακόμη και χωρίς προειδοποίηση ή ραντεβού. Το ΚΕΜΕΛ ήλθε σε συμφωνία με τους υπεύθυνους της πρωτοβουλίας INNOVATHENS που αποτελεί "Κόμβο Επικοινωνίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόποληςτου Δήμου Αθηναίων". Έτσι το INNOVATHENSπροχώρησε σε ευγενική παραχώρηση προς το ΚΕΜΕΛ χώρου γραφείου μέσα στον διαμορφωμένο χώρο ενός "αεριοφυλακίου στο Γκάζι".

Στο χώρο αυτό μπορείτε να συναντήσετε τα μέλη του ΚΕΜΕΛ, αν έχετε ήδη επικοινωνήσει και έχετε προγραμματίσει κάποια συνάντηση, καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή 10.00 έως 18.00.

Αλλά και αν ακόμη δεν έχετε κλείσει ραντεβού μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφείο του ΚΕΜΕΛ στο INNOVATHENS κάθε Δευτέρα 16.00 έως 18.00 και κάθε Τετάρτη 16.00 έως 18.00. Κάποιο μέλος του ΚΕΜΕΛ θα σας περιμένει εκεί!

Η διεύθυνση που θα μας βρείτε είναι:

"Τεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων

Innovathens στο Κτίριο Αεροφυλάκιο 2

Γραφείο ΚΕΜΕΛ στον 2ο όροφο

Πειραιώς 100 Γκάζι, 11854 Αθήνα

Μετρό: Κεραμεικός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Innovathens και χάρτη της διαδρομής πατήστε εδώ...

Ενημερωθείτε για τα νέα του ΚΕΜΕΛ όπως Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Networking κ.α., κάνοντας εγγραφή στο Newsletter εδώ:
Όροι Χρήσης