Ξεκίνησε ο πρώτος κύκλος του OK!Thess για το 2018 με τη συμμετοχή του ΚΕΜΕΛ

Η συνεργασία του ΚΕΜΕΛ με το OK!Thess συνεχίστηκε με συμμετοχή του και στον νέο κύκλο επιτάχυνσης , στο Bootcamp  που υλοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου .

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο παρουσιάσθηκε η εξέλιξη του Μαρκετινγκ, η οποία οδήγησε στην αναγκαιότητα της χρήσης του Business Model Canvas ως πελατοκεντρικού εργαλείου. 
H παρουσίαση από κάθε ομάδα της αποτύπωσης της αρχικής ιδέας στη μορφή του Καμβά, απετέλεσε την αφετηρία  του “ταξιδιού” και της σταδιακής εξέλιξης τουs από την επιχειρηματική ιδέα στη δημιουργία μιας βιώσιμης επιχείρησης .

Την Κυριακή συνεχίστηκε το Bootcamp με την παρουσίαση βασικών χρηματοοικονομικών εργαλείων και ασκήσεων στο workshop όπου το οικονομικό μοντέλο της επιχείρησης συνδέθηκε με το business Model Canvas  με επεξήγηση βασικών οικονομικών εννοιών  και εργαλείων .  Παράλληλα με τις ασκήσεις αναδείχτηκε η αξία και ο τρόπος χρησιμοποίησης των εργαλείων αυτών 

Έτσι αναδείχθηκε και η συμβιωτική σχέση Marketing & Finance , δεδομένου ότι επηρεάζουν και επηρεάζονται από  έσοδα και κόστος

Ενημερωθείτε για τα νέα του ΚΕΜΕΛ όπως Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Networking κ.α., κάνοντας εγγραφή στο Newsletter εδώ:
Όροι Χρήσης