Το ΚΕΜΕΛ στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας - Μάϊος 2012

Ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΛ Μανώλης Χλουβεράκης ήταν εισηγητής στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας που οργανώθηκε από την ΑΣΟΕΕ στο Μέγαρο Μουσικής. Στα πλαίσια αυτής της εισήγησης ο Μανώλης Χλουβεράκης παρουσίασε σειρά από διαφάνειες με λεπτομέρειες από τη δραστηριότητα του ΚΕΜΕΛ με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της επιχειρηματικότητας και των νέων επιχειρηματιών. Για να δείτε την παρουσίαση κάντε κλικ στο αρχείο στο τέλος της παραγράφου.

Το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» είναι μια πολυσυνεδριακή και ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής στις 18-20 Μαΐου 2012 με τη συμμετοχή των πλέον αξιόλογων επιχειρήσεων. Φιλοδοξία είναι με την εκδήλωση αυτή να δοθεί συνέχεια στις Εκδηλώσεις Διοικητικής Σκέψης, οι οποίες πραγματοποιούνταν στο πλαίσιο των μαθημάτων του καθηγητή Ιορδάνη Λαδόπουλου για 33 συνεχή χρόνια και καταξιώθηκαν ως θεσμός καθολικής αποδοχής που κυριάρχησε στην εκπαιδευτική δραστηριότητα της ΑΣΟΕΕ.

Ενημερωθείτε για τα νέα του ΚΕΜΕΛ όπως Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Networking κ.α., κάνοντας εγγραφή στο Newsletter εδώ:
Όροι Χρήσης