Το ΚΕΜΕΛ στην Πάτρα με την Λέσχη Μικροεπιχειρηματικότητας

Στις 11/2/2024 έγινε στην Πάτρα, σε συνεργασία με τη Λέσχη Μικροεπιχειρηματικότητας Δυτικής Ελλάδας, η δεύτερη εκδήλωση σε συνεργασία με το ΚΕΜΕΛ.
Ο Λάμπρος Τσόλκας διαδικτυακά και οι Δ. Παξιμάδης και Α. Κεφάλας με φυσική παρουσία ανέπτυξαν εργαλεία και ευκαιρίες για το "Ψηφιακό Μετασχηματισμό για την επαύξηση εσόδων και κερδών ".  
Ο Λάμπρος επισφράγισε τη διεξοδική παρουσίαση του με τον τίτλο "Ψηφιακός μετασχηματισμός για επαύξηση εσόδων και κερδών!"  με ένα βίντεο στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα το οποίο δημιούργησε με χρήση τεχνητής νοημοσύνης και έκλεψε τις εντυπώσεις.
Ο Δημήτρης όμως επέμενε στην εφικτότητα ανάπτυξης μίας μικρομεσαίας ελληνικής επιχείρησης με τη χρήση ψηφιακών μέσων marketing-ξεκινώντας από το site και πουλώντας πλέον σε όλο τον κόσμο-, και έδωσε τροφή και έναυσμα για ένα γόνιμο διάλογο.
Τελειώσαμε με την αμοιβαία υπόσχεση ότι το ΚΕΜΕΛ θα συνεχίσει να υποστηρίζει την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα της Πάτρας και θα ξαναπάμε!
 
   
Ενημερωθείτε για τα νέα του ΚΕΜΕΛ όπως Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Networking κ.α., κάνοντας εγγραφή στο Newsletter εδώ:
Όροι Χρήσης