Το ΚΕΜΕΛ σε εκδήλωση e-nnovation 2012

Ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΛ Μανώλης Χλουβεράκης συμμετείχε στις 3 Μαρτίου 2012, ως ομιλητής στην Ειδική Εκδήλωση “Ψηφιακή Καινοτομία, Νέοι & Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα της Κρίσης” που έγινε στις 3 Μαρτίου 2012 στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, στα πλαίσα του Φοιτητικού Διαγωνισμού Ψηφιακής Καινοτομίας e-nnovation 2012.
Την εκδήλωση οργάνωσαν η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν - ELTRUN). Το θέμα που ανέπτυξε ο Μ. Χλουβεράκης ήταν «Πέντε χρήσιμα διδάγματα για υποψήφιους νέους επιχειρηματίες»

Η εξαιρετική φωτογραφία και το κείμενο της λεζάντας είναι εμπνεύσεις της Ελίνας Μακρή, νεαρής Start-upper που την υποστηρίζει το ΚΕΜΕΛ, που δημοσιεύθηκαν στο http://athens.cafebabel.com

Picture of the week: Start-uppers among ancient books and columns, Athens, 3.3.2012
Mentors and young start-uppers at e-nnovation meeting inside the National Library of Athens, among ancient books and ancient columns;BEAUTY!

Ενημερωθείτε για τα νέα του ΚΕΜΕΛ όπως Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Networking κ.α., κάνοντας εγγραφή στο Newsletter εδώ:
Όροι Χρήσης