Τι προσφέρει το ΚΕΜΕΛ?

 

Το Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος (ΚΕΜΕΛ) αναπτύσσει πολυσχιδή δραστηριότητα στον χώρο του εθελοντισμού, της κοινωνίας των πολιτών και της νέας επιχειρηματικότητας.

Εδώ μπορείτε να απoκτήσετε ολοκληρωμένη γνώση για τις δράσεις του ΚΕΜΕΛ επιλέγοντας το εικονίδιο που σας ενδιαφέρει.

 

  Το KEΜΕΛ στηρίζει κάθε νέο επιχειρηματία

'Εχετε μια επιχειρηματική ιδέα και χρειάζεστε βοήθεια στα πρώτα σας βήματα. Έχετε μια επιχείρηση και θέλετε να κάνετε κάτι περισσότερο. Το ΚΕΜΕΛ θα σας δώσει βοήθεια και μάλιστα δωρεάν. Επικοινωνείστε μαζί μας με τον τρόπο που εσείς προτιμάτε. Συμπληρώστε και στείλτε μας την φόρμα και ένα μέλος του ΚΕΜΕΛ θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

 

 

Βιβλιογραφία, Άρθρα, Επιχειρηματικά εργαλεία

Στην ιστοσελίδα του ΚΕΜΕΛ φιλοξενούνται άρθρα σχετικά με την επιχειρηματικότητα, χρήσιμα εργαλεία για τον επιχειρηματία και ανάλογη βιβλιογραφία αλλά και παραπομπές σε έγκυρους ιστοτόπους που με σκοπό να αυξήσουν τις γνώσεις και εμπειρίες σας. Πατήστε εδώ για να βρεθείτε στον Οδηγό του Νέου Επιχειρηματία...

 

 

 

Το ΚΕΜΕΛ στα Πανεπιστήμια

Ενημερωθείτε για τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει το ΚΕΜΕΛ με τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Πληροφορηθείτε ποιες υπηρεσίες, σεμινάρια, παρουσιάσεις, workshops προσφέρει το ΚΕΜΕΛ στους σπουδαστές σε συνεργασία με τους καθηγητές τους.

 

 

Το ΚΕΜΕΛ στις Θερμοκοιτίδες Νέων Επιχειρήσεων   

Ενημερωθείτε για τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει το ΚΕΜΕΛ με θερμοκοιτίδες που φιλοξενούν νεοφυείς επιχειρήσεις (startups). Οι υπηρεσίες που προσφέρει το ΚΕΜΕΛ αφορούν  mentoring σε ομάδες νεοφυών επιχειρήσεων, αξιολόγηση επιχειρηματικών σχεδίων, σεμινάρια επιχειρηματικότητας, workshops και άλλα σχετικά.

 

 

 

Χρηματοδότηση νεοφυών επιχειρήσεων

Εδώ θα βρείτε πολλές πληροφορίες για τα χρηματοοιοκονομικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι επιχειρηματίες.

 

 

 

Το ΚΕΜΕΛ και η Κοινωνία των Πολιτών - Εθελοντισμός

Πληροφορηθείτε τις δράσεις του ΚΕΜΕΛ στον ευρύτερο χώρο του εθελοντισμού και της Κοινωνίας των Πολιτών. Γνωρίσετε τις συνεργασίες του ΚΕΜΕΛ με ομάδες και  φορείς συγγενούς σκοπού καθώς και τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

 

 

     

Το ΚΕΜΕΛ στα Μέσα Ενημέρωσης

Το ΚΕΜΕΛ με τις μικρές του δυνάμεις, προσπαθεί να στείλει στην κοινωνία το μήνυμα ότι η επιχειρηματικότητα είναι το κλειδί για την ανάπτυξη και την απασχόληση.  Για τον σκοπό αυτό τα μέλη του έχουν δώσει σειρά συνεντεύξεων σε μέσα ενημέρωσης, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδικτυακές εφημερίδες όπου έχουν καταπιαστεί με    πολλά επίκαιρα θέματα των επιχειρήσεων. Μπορείτε να δείτε εδώ αυτές τις συνεντεύξεις.

 

 

 

Εκδηλώσεις ΚΕΜΕΛ - Σεμινάρια, workshops, παρουσιάσεις

Το ΚΕΜΕΛ έχει αναπτύξει παρουσιάσεις για το επιχειρηματικό μοντέλο, το business plan και έχει οργανώσει σεμινάρια και workshops σχετικά με την επιχειρηματικότητα. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πλήρες πακέτο αυτών των υπηρεσιών που παρέχει το ΚΕΜΕΛ, πάντα δωρεάν.

 

 

 

Άρθρα που ενδιαφέρουν

Δείτε μια συλλογή από ενδιαφέροντα άρθρα για την επιχειρηματικότητα, τον εθελοντισμό και άλλα συναφή θέμεατα.

 

 

 

Έτοιμα Business Plan

Το ΚΕΜΕΛ έχει ετοιμάσει μερικά υποδείγματα business plan για επιχειρήσεις που ανταποκρίνονται σε πραγματικές συνθήκες. Εξετάστε τα και πιθανόν να σας βοηθήσουν να φτιάξετε το δικό σας business plan καλύτερο.

 

 

Ενημερωθείτε για τα νέα του ΚΕΜΕΛ όπως Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Networking κ.α., κάνοντας εγγραφή στο Newsletter εδώ:
Όροι Χρήσης