Σεμινάριο ΚΕΜΕΛ - Μέρος 3ο - Το Επιχειρηματικό Σχέδιο - 30 Μαρτίου

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, 17.30, στο Innovathens  παρουσιάστηκε το 3ο μέρος του Σεμιναρίου του ΚΕΜΕΛ που έχει γενικό τίτλο:

StartUpBasics - Από την Αρχική Ιδέα στην Ανταγωνιστική Επιχείρηση

Το 3ο μέρος ήταν ένα εργαστήριο (workshop) όπου παρουσιάστηκε το Επιχειρηματικό Σχέδιο (Business Plan).

Το Επιχειρηματικό Σχέδιο αποτελεί το εισιτήριο του επιχειρηματία για την προώθηση της επιχείρησής του μέσα στην επενδυτική κοινότητα ενώ θα του χρειαστεί και ως οδηγός για τον έλεγχο και την διόρθωση της πορείας του. Είναι αυτονόητο ότι ένα Business Plan πρέπει να είναι επιστημονικά δομημένο, εύληπτο και αξιόπιστο. Στο εργαστήριο (workshop) που ακολούθησε  την παρουσίαση οι συμμετέχοντες εξασκήθηκαν μέσω ερωτήσεων στην σύνταξη του Επιχειρηματικού Σχεδίου.

Εισηγητές: Γιώργος Χρυσικός, Διπλ. Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, π. Γενικός Διευθυντής ΓΕΝΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ, π. Γενικός Διευθυντής στην GTE – Sylvania, π. Διευθυντής marketing-πωλήσεων Colgate-Palmolive, Warner-Lambert, Intercosmetics, μέλος ΚΕΜΕΛ

Κωστής Λαμνάτος, Διπλ. Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, Σύμβουλος Επιχειρήσεων , π. Ειδικός Σύμβουλος ΥΠΕΚΑ, π. Γεν. Διευθυντής Ελλ. Διυλιστήρια Ασπροπύργου ΑΕ, μέλος ΚΕΜΕΛ

Μπορείτε να δείτε το πρώτο μέρος της παρουσίασης πατώντας εδώ...

Μπορείτε να δείτε το δεύτερο μέρος της παρουσίασης πατώντας εδώ...

 

 

Ενημερωθείτε για τα νέα του ΚΕΜΕΛ όπως Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Networking κ.α., κάνοντας εγγραφή στο Newsletter εδώ:
Όροι Χρήσης