Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Δημιουργικής Βιομηχανίας - Creative Business Cup - Συμμετοχές μέχρι 26 Αυγούστου

Παράταση Υποβολής Συμμετοχών  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Δημιουργικής Βιομηχανίας!

Δήλωσε συμμετοχή μέχρι τις 26 Αυγούστου στο Creative Business Cup!

 

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος αλλά και λαμβάνοντας υπόψη το γενικότερο περιβάλλον, όπως αυτό διαμορφώθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα, εξασφαλίσαμε παράταση της ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων του διαγωνισμού Creative Business Cup μέχρι τις 26 Αυγούστου 2015.

 

Παράλληλα, όσοι υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι τις 15 Αυγούστου έχουν αυτόματα το δικαίωμα να υποβάλουν την ιδέα τους και στο διαγωνιστικό τμήμα  των Innovation Challenges,  αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες διάκρισης της ιδέας τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα  Innovation Challenges απευθύνονται σε start ups με καινοτόμες ιδέες που συμμετέχουν στο Creative Business Cup  και οι ιδέες τους έχουν εφαρμογή και σε έναν από τους παρακάτω τομείς:

  •       Food Innovation
  •       Health 
  •       Smart Sustainable Living 
  •       Play & Learn 
  •       Lifestyle
  •       ACE Creative– European ICT creatives

 

Θέλεις να είσαι αυτός που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και την Κύπρο στον διεθνή τελικό; Διεκδίκησε σημαντικά έπαθλα, διεθνή προβολή και εκτόξευσε την επιχειρηματική σου ιδέα! Δήλωσε συμμετοχή τώρα στο Creative Business Cup μέχρι τις 26 Αυγούστου.

Ενημερωθείτε για τα νέα του ΚΕΜΕΛ όπως Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Networking κ.α., κάνοντας εγγραφή στο Newsletter εδώ:
Όροι Χρήσης