Ολυμπιακοί Αγώνες των Startups - δηλώσεις μέχρι 26 Αυγούστου

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες των Startups

Είσαι έτοιμος να «παλέψεις» για την ιδέα σου; Δήλωσε συμμετοχή μέχρι τις 26 Αυγούστου!

Το Get In The Ring αποτελεί τον κορυφαίο επιχειρηματικό διαγωνισμό, με σκοπό τη δικτύωση των startups με επενδυτές, πελάτες και τον παγκόσμιο επιχειρηματικό κόσμο. Είσαι έτοιμος να συμμετάσχεις σε μια διεθνή μάχη επενδύσεων που θα σου δώσει την ευκαιρία να διαγωνιστείς στην αρένα του παγκόσμιου επιχειρηματικού Ring, παρουσιάζοντας την καινοτόμα ιδέα σου και διεκδικώντας χρηματοδότηση ύψους έως και €1.000.000 και την προσοχή διεθνών επενδυτών;

Σε περιμένουμε στον Εθνικό Τελικό που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα κατά τη διάρκεια του Disrupt Startup ScaleUP 2015, στις 1-4 Οκτωβρίου, όπου θα αναδειχθεί ο νικητής που θα συμμετάσχει στον Περιφερειακό Τελικό τον Ιανουάριο του 2016. Έλα μαζί μας να δημιουργήσουμε το δικό μας οδηγό επιβίωσης, “επιχειρώντας σε κατάσταση πολιορκίας”.

Διεκδίκησε τη θέση σου στον Περιφερειακό Τελικό, ανάμεσα στα καλύτερα startups της ΝΑ Ευρώπης και εκτόξευσε την επιχειρηματική σου ιδέα!

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕΧΡΙ 26 Αυγούστου 2015

Βρες περισσότερες πληροφορίες για το Get In The Ring

και δήλωσε τώρα συμμετοχή

Ενημερωθείτε για τα νέα του ΚΕΜΕΛ όπως Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Networking κ.α., κάνοντας εγγραφή στο Newsletter εδώ:
Όροι Χρήσης