ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΘΗΝΑΣ 2015 στο MALL (ΣΕΝ/JA Greece)

Η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΘΗΝΑΣ 2015 παρουσιάστηκε στο MALL στις 27 Φεβρουαρίου 2015. Την εκδήλωση-έκθεση διοργάνωσε  το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece (ΣΕΝ/JA Greece) και έδωσε την ευκαιρία σε ομάδες μαθητών από Δημόσια και Ιδιωτικά Γυμνάσια και Λύκεια να παρουσιάσουν τις εικονικές επιχειρήσεις τους και τις επιχειρηματικές τους ιδέες.

Οι εντυπώσεις εξαιρετικές – η νέα μας γενιά  φαίνεται ότι έχει  όλα τα προσόντα και  τις δεξιότητες  να κάνει καινοτόμα πράγματα, σε όλους τους τομείς.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η παρουσίαση από τα παιδιά με ειδικές ανάγκες  του ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου για την υπέροχη ιδέα τους και το εξαιρετικά φροντισμένο περίπτερο. Η Ελένη Σκόνδρα, μέλος του ΚΕΜΕΛ, ως μέντωρ της ομάδας έκανε καταπληκτική δουλειά με τα παιδιά. Αλλά η Ελένη έδωσε τα φώτα της και στην ομάδα του Μοσχάτου.

Επίσης η εταιρεία NetStudio (κατασκευή ιστοσελίδων) του Γιάννη Καράμπελα διέθεσε 3 μέλη της και ανέλαβε το σχολείο Ώθηση.

Συγχαρητήρια σε όλους.

Ενημερωθείτε για τα νέα του ΚΕΜΕΛ όπως Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Networking κ.α., κάνοντας εγγραφή στο Newsletter εδώ:
Όροι Χρήσης