Ενίσχυση νέων επιχειρήσεων από την Prakis. Αιτήσεις μέχρι 8 Φεβρουαρίου 2018

PRAKSIS Business Coaching Center

Η επιχειρηματικότητα ενισχύεται στην …. PRAKSIS

Από σήμερα και μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου το πρόγραμμα Business Coaching Center που υλοποιεί η ΜΚΟ PRAKSIS δέχεται αιτήσεις συμμετοχής. Εάν έχετε μία επιχειρηματική ιδέα και θέλετε να τη μετατρέψετε σε βιώσιμο επιχειρηματικό σχέδιο, εάν δυσκολεύεστε με όρους όπως κοστολόγηση ή digital marketing, εάν θέλετε καθοδήγηση, προσωποποιημένη συμβουλευτική και coaching για να προχωρήσετε, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στο PRAKSIS Business Coaching Center και να βρείτε τη στήριξη που χρειάζεστε.

Πρόκειται για ένα βραβευμένο και εντατικό πρόγραμμα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας που ακολουθεί μία ολιστική προσέγγιση. Το PRAKSIS Business Coaching Center ξεχωρίζει γιατί αφορά κάθε είδους επιχείρηση, για κάθε κλάδο της οικονομίας, για την εξατομικευμένη και προσωποποιημένη προσέγγιση που ακολουθεί, αλλά και γιατί εστιάζει τόσο στη συμβουλευτική και την εκπαίδευση όσο και στο coaching.

Για ένα διάστημα 4 μηνών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, οι συμμετέχοντες στο PRAKSIS Business Coaching Center θα έχουν διαδοχικές ατομικές συναντήσεις με επιχειρηματικούς συμβούλους και business coaches και θα συμμετάσχουν σε σεμινάρια ενίσχυσης επιχειρηματικών δεξιοτήτων που υλοποιούνται από κορυφαίους παράγοντες της αγοράς όπως η Citi, η Deloitte, η Oriflame, το ΚΕΜΕΛ κ.α. Από την ίδρυσή του και μέχρι σήμερα, το πρόγραμμα εμπιστεύθηκαν και χρηματοδότησαν διακεκριμένοι φορείς όπως το Citi Foundation, το Ίδρυμα JP Morgan, η Visa και η Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα. Ta αποτελέσματα τους δικαιώνουν, καθώς ένας στους τρεις συμμετέχοντες έχει κάνει την ιδέα του πράξη, ενώ έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 60 επιχειρήσεις και 129 νέες θέσεις εργασίας.

«Μέσα από το πρόγραμμα της PRAKSIS, με την εμπιστοσύνη και την υπομονή των μεντόρων, θέσαμε προτεραιότητες, απλοποιήσαμε διαδικασίες και κάναμε το πρώτο μας βήμα» αναφέρει ο Δημήτρης Κοντοπίδης, ιδρυτής της Humane. «Από το PRAKSIS Business Coaching Center πήρα στοχευμένες γνώσεις στρατηγικής και εξαγωγικού μάρκετινγκ, βελτιστοποίηση των προσωπικών μου δεξιοτήτων, εργαλεία προβολής και προώθησης μίας καινοτόμου ιδέας» αναφέρει και ο Βασίλης Διδάγγελος, Ιδρυτής της MedTrip. «Με την πολύτιμη καθοδήγηση των συμβούλων σχετικά με άγνωστα για εμάς ζητήματα καταφέραμε να αναπτύξουμε το αρχικό επιχειρηματικό μας σχέδιο» αναφέρει και ο Ανδρέας Ζερκούλης, CEO του Inagros.

Περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση συμμετοχής θα βρείτε στο praksis.gr/bcc, ή καλέστε στο 210 5205200.

To πρόγραμμα ξεκινά στις 8 Μαρτίου και διαρκεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Αιτήσεις μετά την 8/2/2018 δεν θα γίνονται δεκτές.

Ενημερωθείτε για τα νέα του ΚΕΜΕΛ όπως Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Networking κ.α., κάνοντας εγγραφή στο Newsletter εδώ:
Όροι Χρήσης