Ένα Post την εβδομάδα επιλεγμένο από την Βιβλιοθήκη του ΚΕΜΕΛ #8

Διατύπωση της επιχειρηματικής σας πρότασης σε μια σελίδα (Business Model Canvas)

(Απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις)

Είστε πεπεισμένος ότι η Επιχειρηματική σας ιδέα θα έχει επιτυχία και θα προσελκύσει πελάτες αλλά και επενδυτές. Όμως δεν αρκεί αυτό. Πρέπει να σχεδιάσετε το Επιχειρηματικό σας Μοντέλο και να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί πριν το παρουσιάσετε σε γνωστούς και φίλους, ίσως και σε υποψήφιους επενδυτές.

Ήλθε η στιγμή να γνωριστείτε με ένα από τα εργαλεία του Lean Startup, τον Καμβά του Επιχειρηματικού Μοντέλου (Business Model Canvas). Στο σημερινό άρθρο θα δείτε μια σύντομη εισαγωγή στο θέμα. Αλλά στην Βιβλιοθήκη του ΚΕΜΕΛ θα βρείτε πληθώρα άρθρων για το Business Model Canvas, ώστε να πάτε στο βάθος που εσείς επιθυμείτε.  

Το ΚΕΜΕΛ φιλοξενεί στην on line Βιβλιοθήκη του πολλά άρθρα, παρουσιάσεις και video που αφορούν την επιχειρηματικότητα, τους νέους επιχειρηματίες και τις μικρές επιχειρήσεις. Κάθε Παρασκευή σε αυτήν εδώ την θέση θα βρίσκετε ένα επιλεγμένο Post, με σύντομο περιεχόμενο αλλά εξαιρετικά χρήσιμο και ενδιαφέρον.

Την άλλη εβδομάδα θα παρουσιάσουμε τα «7 συνηθισμένα λάθη μάρκετινγκ που μπορούν να βλάψουν την επιχείρησή σας».

Ενημερωθείτε για τα νέα του ΚΕΜΕΛ όπως Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Networking κ.α., κάνοντας εγγραφή στο Newsletter εδώ:
Όροι Χρήσης