Πως θα κάνετε το χόμπι σας … επιχείρηση?

Πως θα κάνετε το χόμπι σας … επιχείρηση?

(Απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις)

 

Ας υποθέσουμε ότι στον ελεύθερο χρόνο σας έχετε μια απασχόληση που σας αρέσει. Αν αντιληφθείτε ότι θα μπορούσε αυτή η απασχόληση να σας προσφέρει κάποια έξτρα έσοδα, τι πρέπει να κάνετε; Στο σημερινό άρθρο θα πάρετε μερικές απαντήσεις για τα προβλήματα που κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσετε για να μετατρέψετε το χόμπι σας σε επιτυχημένη επιχείρηση.

Το ΚΕΜΕΛ φιλοξενεί στην on line Βιβλιοθήκη του πολλά άρθρα, παρουσιάσεις και video που αφορούν την επιχειρηματικότητα, τους νέους επιχειρηματίες και τις μικρές επιχειρήσεις. Κάθε Παρασκευή σε αυτήν εδώ την θέση θα βρίσκετε ένα επιλεγμένο Post, με σύντομο περιεχόμενο αλλά εξαιρετικά χρήσιμο και ενδιαφέρον.

Την άλλη εβδομάδα θα παρουσιάσουμε μια μέθοδο που θα σας επιτρέψει να διατυπώσετε την επιχειρηματική σας πρόταση σε μια σελίδα χαρτί. Θα σας παρουσιάσουμε μια εισαγωγή στον «Καμβά Επιχειρηματικού Μοντέλου» (Business Model Canvas).

Ενημερωθείτε για τα νέα του ΚΕΜΕΛ όπως Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Networking κ.α., κάνοντας εγγραφή στο Newsletter εδώ:
Όροι Χρήσης