Ένα Post την εβδομάδα επιλεγμένο από την Βιβλιοθήκη του ΚΕΜΕΛ #18

« Συνέντευξη πρόσληψης σε μια μικρή επιχείρηση»

(Απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να προσλάβουν ή να προσληφθούν)

Η συνέντευξη αφορά και τα δύο μέρη της εξίσωσης: Ο εργοδότης ενδιαφέρεται να καταλάβει αν ο υποψήφιος έχει τις κατάλληλες δεξιότητες που απαιτεί η θέση αλλά και τον χαρακτήρα ώστε να εξελιχθεί σε έναν αφοσιωμένο και πιστό υπάλληλο. Από την άλλη μεριά ο υποψήφιος ενδιαφέρεται να καταλάβει ποιες είναι οι απαιτήσεις του εργοδότη και με ποιες απαντήσεις θα τον πείσει ότι είναι το κατάλληλο άτομο.

Το ΚΕΜΕΛ φιλοξενεί στην on line Βιβλιοθήκη του πολλά άρθρα, παρουσιάσεις και video που αφορούν την επιχειρηματικότητα, τους νέους επιχειρηματίες και τις μικρές επιχειρήσεις. Κάθε Παρασκευή σε αυτήν εδώ την θέση θα βρίσκετε ένα επιλεγμένο Post, με σύντομο περιεχόμενο αλλά εξαιρετικά χρήσιμο και ενδιαφέρον.

Την άλλη εβδομάδα θα παρουσιάσουμε το θέμα «Προγράμματα Πιστότητας: Όλα για τον Πελάτη - Από την Θεωρία στην Πράξη». Τι κάνουν οι επιχειρήσεις για να κερδίσουν αλλά και να διατηρήσουν τον Πελάτη; Δείτε πως σχεδιάζονται και υλοποιούνται τα επιτυχημένα Προγράμματα Πιστότητας.

 

 

Ενημερωθείτε για τα νέα του ΚΕΜΕΛ όπως Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Networking κ.α., κάνοντας εγγραφή στο Newsletter εδώ:
Όροι Χρήσης