Ένα Post την εβδομάδα επιλεγμένο από την Βιβλιοθήκη του ΚΕΜΕΛ #14

Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το Instagram;

(Απευθύνεται σε μικρές επιχειρήσεις)

Οι χρήστες του Διαδικτύου αντάλλασαν φωτογραφίες πριν από το Instagram, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση με αυτά που μπορούν να κάνουν με το Instagram. Έτσι πάνω από ένα εκατομμύριο κορυφαίους διαφημιστές, συμπεριλαμβανομένου του 96% των εμπορικών σημάτων μόδας των ΗΠΑ, χρησιμοποιούν αυτό το μέσο.

Διαβάστε το άρθρο και οι συμβουλές του θα σας φανούν χρήσιμες.

Το ΚΕΜΕΛ φιλοξενεί στην on line Βιβλιοθήκη του πολλά άρθρα, παρουσιάσεις και video που αφορούν την επιχειρηματικότητα, τους νέους επιχειρηματίες και τις μικρές επιχειρήσεις. Κάθε Παρασκευή σε αυτήν εδώ την θέση θα βρίσκετε ένα επιλεγμένο Post, με σύντομο περιεχόμενο αλλά εξαιρετικά χρήσιμο και ενδιαφέρον.

Την άλλη εβδομάδα θα παρουσιάσουμε το «Η νέα αρχιτεκτονική των αγορών και η δύναμη του πλήθους». Δείτε γιατί η επανατοποθέτηση της αγοράς στο επίκεντρο της οικονομικής και επενδυτικής ζωής θα προσφέρει περισσότερες λύσεις και επιλογές, οδηγώντας στην ανάκαμψη της οικονομίας για όλους.

Ενημερωθείτε για τα νέα του ΚΕΜΕΛ όπως Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Networking κ.α., κάνοντας εγγραφή στο Newsletter εδώ:
Όροι Χρήσης