Δράση του ΚΕΜΕΛ με τον φοιτητικό σύλλογο ESTIEM LG Piraeus

Νέα συνεργασία του ΚΕΜΕΛ με τον φοιτητικό σύλλογο ESTIEM (European Students of Industrial Engineering & Management) του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Στις 17 Απριλίου το ΚΕΜΕΛ συμμετείχε με 2 εισηγητές (τα μέλη του Γ. Βλάχο και Δ.Παξιμάδη ) σε παρουσίαση και workshop στο Διεθνές Συνέδριο του ESTIEM, με αντικείμενο τα βήματα δημιουργίας ενός βιώσιμου Business  Model  μιας Start-up , βασιζόμενη στο Business Model Canvas και το Lean Startup Methodology.

Το ESTIEM LG Piraeus είναι φοιτητικός σύλλογος (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 2019, από φοιτητές στο Τμήμα Βιομηχανικής Διαχείρισης και Τεχνολογίας,  στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Λεπτομέρειες για το ESTIEM LG Piraeus εδώ...

Το ESTIEM διοργανώνει εκδηλώσεις και δράσεις που προωθούν την ακαδημαϊκή ανάπτυξη, την ανάπτυξη soft skills, την επιχειρηματικότητα, την  διαπολιτισμική κατανόηση και την δικτύωση σε διεθνές επίπεδο, ως μέλος του διεθνούς δικτύου  φοιτητών και  Alumnis IEM.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του οργάνωσε ένα 4ήμερο (16-19/04/21) συνέδριο με θεματικό άξονα την Μπλε Επιχειρηματικότητα  όπου  μέσω ομιλιών, παρουσιάσεων και επιμορφωτικών εργαστηρίων, οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε ένα διαγωνισμό δημιουργίας ενός επιχειρηματικού πλάνου, γύρω από την ιδέα της δικής τους νεοφυούς επιχείρησης. 

Ενημερωθείτε για τα νέα του ΚΕΜΕΛ όπως Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Networking κ.α., κάνοντας εγγραφή στο Newsletter εδώ:
Όροι Χρήσης