Συνεργασία ΚΕΜΕΛ με το Skywalker

Τον περασμένο Σεπτέμβριο εγκαινιάστηκε η συνεργασία του ΚΕΜΕΛ με το Skywalker. Συγκεκριμένα το ΚΕΜΕΛ συμμετείχε στο «9ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας» που διοργανώθηκε στα πλαίσια του « Athens Job Festival 2015».

Τα μέλη του ΚΕΜΕΛ Γ. Κώτης και Δ. Παξιμάδης παρουσίασαν το θέμα «Business Model Canvas» που αναφέρεται στην εξέλιξη της επιχειρηματικής ιδέας και την μετατροπή της σε ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο (Business Plan).

To www.skywalker.gr είναι από τις πλέον δημοφιλείς ιστοσελίδες που ασχολούνται με υπηρεσίες εύρεσης εργασίας. Σε αυτά τα πλαίσια έχουν δημιουργήσει και την συγγενή ιστοσελίδα www.supportbusiness.gr που ασχολείται με την επιχειρηματικότητα. Ταυτόχρονα εκδίδουν και την ενημερωτική εφημερίδα «Skywalker Free Press» που διανέμεται δωρεάν με 25.000 αντίτυπα.

Σε αυτό το έντυπο το ΚΕΜΕΛ δημοσίευσε άρθρο με τίτλο «Συμβουλές σε Νέους Επιχειρηματίες» το οποίο αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα supportbusiness.gr.

To Skywalker θα διοργανώσει και 11ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας στο οποίο το ΚΕΜΕΛ θα παρουσιάσει και πάλι το θέμα «Business Model Canvas».  Η παρουσίαση θα γίνει:

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015,  10:00 – 11:30 π.μ.

Στην «Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού», Τριπόδων 28 στην Πλάκα.