ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΜΕΛ

Το ΚΕΜΕΛ προσφέρει δωρεάν σειρά σεμιναρίων, διαλέξεων και εργαστηρίων σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών θεμάτων, που αξιοποιούν με πρακτικό τρόπο τη τεχνογνωσία και πολύχρονη εμπειρία των μελών του.

 Η προσφορά απευθύνεται σε επιχειρηματικούς η ακαδημαϊκούς φορείς οι οποίοι αναλαμβάνουν και την οργάνωση των σχετικών εκδηλώσεων.  Η θεματολογία και ο ρόλος της συμμετοχής του ΚΕΜΕΛ συμφωνούνται κατά περίπτωση.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στο ΚΕΜΕΛ μέσω της φόρμας επικοινωνίας κάνοντας κλικ εδώ.

Όμως η προσφορά του ΚΕΜΕΛ δεν σταματά εδώ.  Τα μέλη του έχουν κάνει παρουσιάσεις και έχουν παραχωρήσει ενημερωτικές συνεντεύξεις σε διάφορα μέσα επικοινωνίας, είτε ραδιοφωνικά, είτε τηλεοπτικά ή ακόμη με άρθρα σε διάφορα έντυπα.

Στη συνέχεια παρατίθενται τα θέματα των διαλέξεων, σεμιναρίων, παρουσιάσεων και συνεντεύξεων που έχουν ήδη επεξεργαστεί τα μέλη του ΚΕΜΕΛ και έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς δημόσια. Κάνοντας κλικ στην ονομασία κάθε θέματος  ο επισκέπτης μπορεί να βρει μια σύντομη περιγραφή του περιεχομένου της διάλεξης/παρουσίασης.

Δεδομένου ότι ο κατάλογος των θεμάτων συνεχώς εμπλουτίζεται  ο ενδιαφερόμενος φορέας μπορεί να συζητήσει με το ΚΕΜΕΛ την παρουσίαση νέου θέματος που τον απασχολεί.

Το αμέσως επόμενο σεμινάριο του ΚΕΜΕΛ κλιμακώθηκε σε τρεις παρουσιάσεις 16-23-30 Μαρτίου 2016 με γενικό θέμα:

StartUpBasics - Από την Αρχική Ιδέα στην Ανταγωνιστική Επιχείρηση

Η πρώτη παρουσίαση της 16 Μαρτίου διεξήχθη με επιτυχία και την  συμμετοχή περίπου 70 ενδιαφερομένων. Οι εισηγητές του ΚΕΜΕΛ Δ. Παξιμάδης και Δ. Καλογεράς παρουσίασαν τα "Βασικά της Επιχειρηματικότητας".

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την παρουσίαση καθώς και στιγμιότυπα από την εκδήλωση πατώντας εδώ...

Η δεύτερη παρουσίαση της 23 Μαρτίου διεξήχθη με την  συμμετοχή περίπου 90 ενδιαφερομένων. Οι εισηγητές του ΚΕΜΕΛ Ι. Κώτης και Δ. Παξιμάδης παρουσίασαν τον "Καμβά Επιχειρηματικού Μοντέλου" (Business Model Canvas).

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την παρουσίαση καθώς και φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση πατώντας εδώ...

Τέλος η τρίτη παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου με συμμετοχή 85 ατόμων. Εισηγητές ήσαν ο Γ. Χρυσικός και ο Κ. Λαμνάτος που παρουσίασαν το Επιχειρηματικό Σχέδιο (Business Plan) και μεθοδολογία κατάστρωσής του.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την 3η παρουσίαση αλλά και φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση πατώντας εδώ...

Ακόμη μπορείτε να δείτε τα video όλων των παρουσιάσεων πατώντας εδώ... (όταν αναρτηθούν με επιμέλεια του Innovathens)

 

Παρακολουθείστε και συνεντεύξεις που έχουν δώσει τα μέλη του ΚΕΜΕΛ είτε στο ραδιόφωνο, είτε στην τηλεόραση.

Δείτε μια πρόσφατη (Ιούλιος 2016)  συνένετυξη του ΚΕΜΕΛ στην ιστοσελίδα City Campus, πατώντας εδώ...