Αναβάθμιση και Εκσυγχρονισμός Εφοδιαστικής Αλυσίδας με RFID

"Αναβάθμιση και Εκσυγχρονισμός Εφοδιαστικής Αλυσίδας με RFID", του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011, 2-7μμ, Ξενοδοχείο Park

Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο RFIDinEurope διοργανώνουν στις 20 Οκτωβρίου 2011, στο Ξενοδοχείο Park, τη 2η Διεθνή Ημερίδα με θέμα «Αναβάθμιση και Εκσυγχρονισμός Εφοδιαστικής Αλυσίδας με RFID».

Στόχος της ημερίδας είναι να συζητηθούν και αναλυθούν καίρια θέματα που αναδεικνύουν το ρόλο της τεχνολογίας RFID στην αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό της εφοδιαστικής αλυσίδας, με την ουσιαστική συμμετοχή στελεχών ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών. Το συνέδριο περιλαμβάνει τρεις ενότητες:

• Πρόσφατες Εξελίξεις και Ευκαιρίες για το RFID. Μέλη του δικτύου θα αναλύσουν τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την τεχνολογία RFID και θα παρουσιάσουν τις ενέργειες του δικτύου να δημιουργήσει ευκαιρίες και να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στην αγορά της τεχνολογίας RFID. Επίσης θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα ευρωπαϊκής έρευνας αναφορικά με την υιοθέτηση και επένδυση σε RFID.
• Το RFID στην Εφοδιαστική Αλυσίδα. Στελέχη επιχειρήσεων και αναγνωρισμένοι ακαδημαϊκοί θα αναλύσουν τον τομέα της τεχνολογίας RFID στην εφοδιαστική αλυσίδα με στόχο την αντιμετώπιση εμποδίων για την υιοθέτηση και ανάπτυξη της αγοράς καθώς και την προώθηση των βέλτιστων πρακτικών σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
• Χρήση και Αξιοποίηση του RFID στην Ελλάδα. Στην ενότητα αυτή θα παρουσιαστούν καινοτόμες Ελληνικές περιπτώσεις όπου η τεχνολογία RFID αναβάθμισε τις επιχειρησιακές διαδικασίες και την εξυπηρέτηση των πελατών.

Οι 15 ομιλητές, από χώρες όπως Γερμανία, Αγγλία, Σουηδία, Γαλλία, Βέλγιο κλπ, είναι κορυφαίοι ειδικοί στο αντικείμενο τους, γνωστά στελέχη εταιριών καθώς και αναγνωρισμένοι ακαδημαϊκοί και οι παρουσιάσεις θα βασιστούν σε βέλτιστες πρακτικές γνωστών εταιριών ή σε πρωτότυπες έρευνες / μελέτες. Επιπλέον, θα υπάρχει επίδειξη και ζωντανή παρουσίαση RFID υποδομής/ εξοπλισμού και του τρόπου λειτουργίας. Οι χορηγοί είναι οι εταιρίες Business Effect, Mobile Technology, OrasysID και Sensap και χορηγοί επικοινωνίας το ηλεκτρονικό newsletter NetFAX και το περιοδικό Logistics & Management.
Το δίκτυο RFIDinEurope είναι ανοικτό σε κάθε εταιρεία στην Ευρώπη που ενδιαφέρεται για την προώθηση της σωστής χρήσης και αξιοποίησης της τεχνολογίας RFID και πρόκειται για μια μη κερδοσκοπική προσπάθεια.

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας στο www.eltrun.gr.
Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Οι εγγραφές γίνονται μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2011.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στην κ. Αγγελική Καραγιαννάκη (τηλ. 210-8203663 e-mail: akaragianaki@aueb.gr) του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και στην ιστοσελίδα του δικτύου http://www.rfidineurope.eu.

Ενημερωθείτε για τα νέα του ΚΕΜΕΛ όπως Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Networking κ.α., κάνοντας εγγραφή στο Newsletter εδώ:
Όροι Χρήσης