Εκδηλώσεις ΚΕΜΕΛ - Σεμινάρια, workshops, παρουσιάσεις

Τον Απρίλιο 2016 το ΚΕΜΕΛ οργάνωσε workshop στην θερμοκοιτίδα ΕΠΙ.νοώ του Ε.Μ.Πολυτεχνείου όπου παρουσίασε σε σπουδαστές της σχολής Χημικών Μηχανικών τον Καμβά Επιχειρηματικού Σχεδίου (Business Model Canvas). Στη συνέχεια οι σπουδαστές σχημάτισαν ομάδες όπου εξασκήθηκαν στην κατάστρωση του Καμβά και τελικά βραβεύτητκαν οι καλύτερες προσπάθειες.

Δείτε στιγμιότυπα από το workshop εδώ

-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο

Τον Μάρτιο 2016 το ΚΕΜΕΛ οργάνωσε στους χώρους του Innovathens στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων σεμινάριο με γενικό θέμα:

StartUpBasics - Από την Αρχική Ιδέα στην Ανταγωνιστική Επιχείρηση

Το σεμινάριο προσέλκυσε πάνω από 250 άτομα κυρίως νέους ανθρώπους με ενδιαφέρον για την επιχειρηματικότητα. Έγιναν τρεις παρουσιάσεις σε διαφορετικές ημερομηνίες ως εξής:

Στις 16 Μαρτίου οι εισηγητές του ΚΕΜΕΛ Δ. Παξιμάδης και Δ. Καλογεράς παρουσίασαν τα "Βασικά της Επιχειρηματικότητας".

Στις 23 Μαρτίου οι εισηγητές του ΚΕΜΕΛ Ι. Κώτης και Δ. Παξιμάδης παρουσίασαν τον "Καμβά Επιχειρηματικού Μοντέλου" (Business Model Canvas).

Στις 30 Μαρτίου οι εισηγητές Γ. Χρυσικός και Κ. Λαμνάτος παρουσίασαν το Επιχειρηματικό Σχέδιο (Business Plan) και μεθοδολογία κατάστρωσής του.

Δείτε τις παρουσιάσεις και στιγμιότυπα της εκδήλωσης:

1η ημέρα:  Παρουσίαση και στιγμιότυπα,  το Video της εκδήλωσης

2η ημέρα:  Παρουσίαση και στιγμιότυπα,

3η ημέρα:  Παρουσίαση και στιγμιότυπα,  το Video της εκδήλωσης

-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο