Επιστημονικό Πάρκο Πατρών - Βράβευση 1ου Κύκλου προγράμματος Proof of Concept 15/11/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Proof of Concept

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων 1ου κύκλου

Η ανακοίνωση των βραβευμένων προτάσεων του 1ου κύκλου του προγράμματος Proof of Concept, θα πραγματοποιηθεί στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών στις 15 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6:00 μ.μ.  

διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Καινοτόμων Ιδεών στον Τομέα της Αγροδιατροφής

Ενημερωτική Ημερίδα της AGROINNOECO για τον Διαγωνισμό Καινοτόμων Ιδεών του έργου AGROINNOECO στον Τομέα της Αγροδιατροφής.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 στον Πύργο Ηλείας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορείτε να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου και να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.

διαβάστε περισσότερα

Pre-accelerator πρόγραμμα από το InnoEnergy

Το EIT InnoEnergy και το HUB του σε Ελλάδα και Κύπρο (@KINNO Consultants) διοργανώνουν το Primer, ένα pre-accelerator πρόγραμμα για startup που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης. Υποβάλετε την καινοτόμο ιδέα σας μέχρι τις 22/10. Περισσότερες πληροφορίες στο link:

http://kinno.eu/en/what-we-do/hub-of-eit-innoenergy/primer

διαβάστε περισσότερα

Bootcamp στη Θεσσαλονίκη από το OK!Thess

Το ΚΕΜΕΛ στηρίζει την θερμοκοιτίδα της Θεσσαλονίκης OK!Thess, που αποτελεί πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια της Β. Ελλάδας και του ΣΕΒ Β. Ελλάδας.

Μπορείτε να δείτε την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας του bootcamp  όπως οργανώνεται στην διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου. Σε αυτό συμμετέχουν ομάδες επίδοξων επιχειρηματιών που προσπαθούν να υλοποιήσουν μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα τους.

Ακολουθείστε τον σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=81xTiQFh4ss

 

διαβάστε περισσότερα

Έγκαιρη Προειδοποίηση (Early Warning) για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Έγκαιρης Προειδοποίησης (Early Warning)  απευθύνεται σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην λειτουργία τους και επιθυμούν να διαγνώσουν τις πραγματικές αιτίες  των προβλημάτων τους. Το Πρόγραμμα προβλέπει την ανάθεση σε έμπειρο επαγγελματία που αναλαμβάνει τον ρόλο του Μέντορα με σκοπό να υποστηρίξει την επιχείρηση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της. Το πρόγραμμα προσφέρει την κατάλληλη υποστήριξη, εντελώς ΔΩΡΕΑΝκαι με απόλυτη ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ.

Το ΚΕΜΕΛ συμμετέχει στο Πρόγραμμα με την διάθεση μελών του που αναλαμβάνουν τον ρόλο του Μέντορα σε επιχειρήσεις που ζητούν στήριξη από το πρόγραμμα.

Στη συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε σχετικό μήνυμα του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

διαβάστε περισσότερα

Σελίδες

Είσοδος Μελών

Ξέχασα το συνθηματικό μου