Συνέντευξη του ΚΕΜΕΛ στην Οικονομική Επιθεώρηση

Στο τεύχος Μαΐου 2019 της Οικονομικής Επιθεώρησης δημοσιεύτηκε συνένεντευξη που πήρε ο δημοσιογράφος κος Απόστολος Λακασάς από τον πρόεδρο του ΔΣ ΚΕΜΕΛ κο Δημήτρη Καλογερά.

Μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη εδώ

διαβάστε περισσότερα

Orange Grove: Νέο πρόγραμμα Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης "Farming the Future"

To Orange Grove σε πρόσφατη εκδήλωση “Meet & Greet” κήρυξε την έναρξη του προγράμματος επιχειρηματικής επιτάχυνσης “Farming the Future” για startups στους τομείς της Αγρο-Τεχνολογίας και της Διατροφής. Πρόκειται για τρίμηνο εντατικό πρόγραμμα όπου οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν και θα εργαστούν πάνω στην υλοποίηση και επικύρωση της ιδέας τους με τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων  και έμπειρων μεντόρων.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 14 Μαίου με το μεγάλο pitching competition “The Squeeze” όπου οι καλύτερες ομάδες θα κληθούν να παρουσιάσουν την τελική τους ιδέα στο ευρύ κοινό, σε επιχειρηματίες και επενδυτές.

διαβάστε περισσότερα

Small Business Loan Statistics (Updated 2019) - How Your Industry Affects Your Loan Chances

Σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς και ειδικά για τις νέες και νεοφυείς επιχειρήσεις ελλοχεύει ο κίνδυνος αποτυχίας είτε γιατί άρχισαν με πολύ μικρά κεφάλαια είτε γιατί στην πορεία αντιμετώπισαν χρηματοπιστωτική ασφυξία. Συνεπώς είναι μεγάλη ανάγκη οι νέοι επιχειρηματίες να γνωρίζουν τις απαιτήσεις για επιτυχημένη δανειοδότηση και τους λόγους αποτυχίας.

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο "Small Business Loan Statistics 2019: How Your Industry Affects Your Loan Chances" που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα finimpact.com.

Πατώντας εδώ

 

διαβάστε περισσότερα

Early Warning - Παρουσίαση του Business Model Canvas από το ΚΕΜΕΛ - 12/3/2019

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας (Ε.Ε.Α.) σε συνεργασία με  το ΚΕΜΕΛ , στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «EWEUROPE» »/ COS-EarlyWarningEU- «Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την έγκαιρη προειδοποίηση και για την Υποστήριξη των Επιχειρήσεων στη δεύτερη ευκαιρία», διοργάνωσαν Σεμινάριο με θέμα:

«BUSINESS MODEL CANVAS – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ»

Το Σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε την 12/3/2019 απευθυνόταν στους μέντορες του προγράμματος Early Warning και σκοπό είχε να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με αυτό το εργαλείο σχεδιασμού και αποτύπωσης επιχειρηματικού μοντέλου.

Το Πρόγραμμα/Πρόσκληση για το Σεμινάριο παρατίθεται στη συνέχεια.

διαβάστε περισσότερα

IOCC - Αποστολή: Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών 2019 - Αιτήσεις μέχρι 31 Μαρτίου 2019

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ, σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian CharitiesIOCC, διενεργεί και εφέτος πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων και συνεταιρισμών που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα με δωρεά εξοπλισμού ή/και υπηρεσιών και επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring) από μέλη του ΚΕΜΕΛ. Αιτήσεις μέχρι 31 Μαρτίου 2019.

Δείτε το δελτίο τύπου εδώ

διαβάστε περισσότερα

Σελίδες

Είσοδος Μελών

Ξέχασα το συνθηματικό μου