Το ΚΕΜΕΛ στην εκδήλωση Youth@Work

Το μέλος του ΚΕΜΕΛ Πέτρος Κατσαμπούρης συμμετείχε ως ομιλητής αλλά και στο πάνελ της εκδήλωσης Youth@Work. Η εκδήλωση οργανώθηκε στα πλαίσια της “14ης Διεθνούς Έκθεσης Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας”, έγινε το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και είχε ως θέμα “Πώς να ετοιμάσεις το Επιχειρηματικό σου Σχέδιο”.
Η εκδήλωση οργανώθηκε από την EIR Development Partners Ltd και η πρόσκληση στο ΚΕΜΕΛ απευθύνθηκε από την συνδιοργανώτρια Μη Κυβερνητική Οργάνωση Equal Society.
Στις φωτογραφίες της εκδήλωσης διακρίνεται στο πάνελ (δεύτερος από δεξιά) το μέλος του ΚΕΜΕΛ Πέτρος Κατσαμπούρης.
Στη συνέχεια παρατίθεται και το ευχαριστήριο μήνυμα που έστειλε στο ΚΕΜΕΛ, εκ μέρους της διοργανώτριας EIR Development Partners Ltd η κα Τέρψη Κετεγένη:

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την όμορφη συνεργασία και την συμμετοχή σας ως ομιλητή στην εκδήλωση Youth@Work.
Η εκδήλωση κατάφερε να προσελκύσει περίπου 360 άτομα καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας, αριθμός αρκετά ικανοποιητικός αν λάβουμε υπόψη μας τον καλό καιρό που επικρατούσε το συγκεκριμένο Σάββατο ύστερα απο μια εβδομάδα κακοκαιρίας. Η πλειοψηφία των επισκεπτών παρέμεινε μεγάλο χρονικό διάστημα στην εκδήλωση και συμμετείχε σε περισσότερες απο μια Ενότητες.
Ακόμα και αν επρόκειτο για μια μικρή εκδήλωση, ελπίζουμε ότι αυτή η ημέρα μετέδωσε όλες τις πληροφορίες καθώς και το μήνυμα αισιοδοξίας που θέλαμε να μεταδώσουμε.

.