Job Festival 2017 από το SkyWalker 29-30 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Athens #JobFestival 2017

29 & 30 Σεπτεμβρίου, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Skywalker.gr, το πρώτο jobsite στην Ελλάδα, διοργανώνει φέτος το σημαντικότερο γεγονός για την εργασία, το Athens #JobFestival 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Παρασκευή και το Σάββατο 29 & 30 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 19:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

 

Βασικός σκοπός του Athens #JobFestival 2017 είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας με τη φυσική συνάντηση των εν δυνάμει εργοδοτών με εργαζομένους.

Μέσα από την παρουσία  των επιχειρήσεων, τη διενέργεια συνεντεύξεων, workshop, προσωπικού coaching, διαγωνισμών και δρώμενων, στοχεύουμε στην παρακίνηση και τη συμμετοχή των επισκεπτών για την προσωπική τους ανάπτυξη και εξέλιξη, μέσω της επικοινωνίας και της δικτύωσης όλων των συμμετεχόντων, τη συνεργασία έμπειρων στελεχών με ταλαντούχους υποψηφίους, την κατανόηση της κοινωνικής και επιχειρηματικής πολυπλοκότητας και των νέων ευέλικτων μορφών εργασίας, την απόκτηση και επικαιροποίηση δεξιοτήτων για την ανάπτυξη αποτελεσματικών ομάδων.

Συγκεκριμένα, στον εκθεσιακό χώρο αφενός οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή και να συνομιλήσουν με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό και αφετέρου οι εκπρόσωποι των εταιριών θα γνωρίσουν υποψηφίους και θα δεχθούν βιογραφικά, που ενδεχομένως τους φέρουν πιο κοντά στην εύρεση του κατάλληλου εργαζομένου για την εταιρία τους.

Παράλληλα, οι εταιρίες θα διενεργούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο προγραμματισμένες συνεντεύξεις με υποψηφίους που θα έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, μέσω της αποστολής του βιογραφικού τους, για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορες παράλληλες δράσεις, όπως:

  • Workshop με θεματικές ενότητες γύρω από το πεδίο της αναζήτησης εργασίας και της ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων.
  • Προσωπικό coaching, εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις ατομικές ανάγκες κάθε υποψηφίου μέσω του οποίου ο coach θα συμβάλλει και θα βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο να βελτιωθεί, να αναπτυχθεί και να μάθει πώς θα πετύχει τους στόχους του και πώς θα διαχειριστεί τις προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.
  • Βελτίωση Linkedin προφίλ σε πραγματικό χρόνο, με τη βοήθεια εξειδικευμένων στελεχών του χώρου.
  • Online Gamification για τα μυστικά του online παιχνιδιού σε μια επαγγελματική συνέντευξη.
  • Συμβουλές Dress Code για επαγγελματική συνέντευξη.
  • Business Photoshooting για την πιο κατάλληλη επαγγελματική φωτογραφία για CV και Linkedin account.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε το http://jobfestival.gr/

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα από το 1999. Σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Οι εταιρίες που το εμπιστεύονται για τη δημοσίευση των αγγελιών τους ξεπερνούν τις 6.000 και οι επισκέπτες καθημερινά αγγίζουν τις 40.000.

Η διοργάνωση του Athens #JobFestival 2017 πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την Αιγίδα: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Χορηγός: SEPTONA

Υποστήριξη Παράλληλων Δράσεων: ICF GREECE CHAPTER, OWIWI, TOI&MOI, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 227, mkatsaprini@skywalker.gr