Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2017 Voluntary Action - Τιμητική Διάκριση για το Social Dynamo

 

 

 

Το Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2017 Voluntary Action οργανώθηκε και φέτος από το Skywalker με επιτυχία, στις 15-16 Ιουλίου 2017 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και το Social Dynamo, μια πρωτοβουλίου του Ιδρύματος Μποδοσάκη, με το οποίο το ΚΕΜΕΛ έχει στενή συνεργασία.

Μπορείτε να διαβάσετε την σχετική ανακοίνωση από το Social Dynamo και να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Αγαπητοί συνεργάτες,

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Social Dynamo διακρίθηκε στην κατηγορία "Καινοτόμο Πρόγραμμα" στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action, το οποίο διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Skywalker.gr στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιουλίου από τις 15.00 μ.μ έως τις 23.00 μ.μ.

Στόχοι του Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action είναι η άμεση επικοινωνία μεταξύ των μη κυβερνητικών οργανώσεων για τον συντονισμό και την εναρμόνιση των ενεργειών τους, η επιβράβευση των εθελοντών, η σύνδεση των εθελοντικών προγραμμάτων με πόρους εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και η ευαισθητοποίηση, ενημέρωση  και ενεργοποίηση των πολιτών.

Περισσότερα για το Φεστιβάλ μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.voluntaryaction.gr.

Η τελετή απονομής των βραβείων διάφορων κατηγοριών είναι την Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017 στις 18:30, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Θεωρούμε ότι κοινωνοί αυτού του βραβείου είστε όλοι εσείς, που με την εθελοντική σας προσφορά, ενισχύετε το Social Dynamo προκειμένου να στηρίζει οργανωσιακά τις προσπάθειες μη κυβερνητικών οργανώσεων και άτυπων ομάδων πολιτών. Γι’αυτό και στην εκδήλωση, ειδική μνεία θα γίνει στο δίκτυο pro bono συνεργατών μας, και θα χαρούμε πολύ, εφόσον το πρόγραμμά σας το επιτρέπει, να σας δούμε εκεί από κοντά.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Social Dynamo

Social Dynamo

ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ