7o Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας 17-19 Μαρτίου

Το 7o ΠΑΝΟΡΑΜΑ Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας θα γίνει στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών,Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, 115 21 Αθήνα) από Παρασκευή 17 Μαρτίου έως και Κυριακή 19 Μαρτίου 2017.

Αποτελεί την μεγαλύτερη εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων μας που γίνεται στην Ελλάδα. Πάνω από 5.000 νέοι θα συμμετάσχουν σαν σύνεδροι στις εκδηλώσεις του. Θα πραγματοποιηθούν περισσότερα από 60 πάνελ, workshop, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης κτλ., με τη συμμετοχή άνω των 200 πολύ αξιόλογων ομιλητών.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης τα μέλη του ΚΕΜΕΛ Μάνος Χλουβεράκης και Διονύσης Σπηλιόπουλος θα παρουσιάσουν το «Business Model Canvas: Το πιο χρήσιμο στρατηγικό ΕΡΓΑΛΕΙΟ για νέους επιχειρηματίες, startups αλλά και όλες τις επιχειρήσεις». Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στις  13:30 - 15:30, Αίθουσα MC3.2. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα εδώ...

Επίσης το ΚΕΜΕΛ θα διαθέτει περίπτερο (stand) στον χώρο  και για τις 3 ημέρες της εκδήλωσης. Εκεί κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πληροφορηθεί τις δράσεις του ΚΕΜΕΛ και τις υηρεσίες που προσφέρουν τα μέλη του δωρεάν σε νέους και λιγότερο νέους επιχειρηματίες!